Biogents CO2 szúnyogcsapda kiváló befogási eredményekkel

A Biogents AG-t 2002-ben alapította Dr. Geier és Dr. Rose a németországi Regensburgi Egyetem Állattani Intézetéből induló spin-off cégként.

A rovarok viselkedésével és a szúnyogok szaglásával kapcsolatos 16 évnyi alapos tudományos kutatás vezetett az innovatív csapda technológiák kifejlesztéséhez.

Mára a Biogents AG a szúnyog ellenőrzési kutatások élén járó innovatív vállalattá vált: körülbelül 30 szakértővel és összességében mintegy 130 évnyi kutatási tapasztalattal rendelkező csapatával. A forgalmazott termékeinket úgy tervezzük és gyártjuk, hogy ötvözzük mindezt a tapasztalatot és tudást a fogyasztók számára egy könnyedén használható, igazán hatékony és vonzó csapda formájában. A Biogents csapdák a legújabb innováció szerintiek a szúnyog ellenőrzési csapdák körében. Megtestesítik a szakmai termékeinkhez kötődő szabadalmaztatott technológiát és hosszú évek kutató és fejlesztő munkájával elérhetővé teszik a legjobb teljesítményű csapdát egyéni felhasználók számára.

A csapdáinkat tudósok, egészségügyi szakemberek, kártevő irtással foglalkozók és magánszemélyek otthonukban használják szerte a világon. A Biogents csapdák a világ különböző pontjain számos független, tudományos tanulmányban sikeresen bizonyítottak, mint a piacon elérhető leghatékonyabb szúnyogcsapdák. A publikációk és a tudományos bizonyítékok részletes listájáért  látogasson el a Biogents hivatalos honlapjára:

eu.biogents.com/scientific-foundation-publications

és

Kattintson ide a Biogents csapdákkal végzett tudományos vizsgálatok listájának letöltéséhez.