A Biogents Csapdarendszer

Átfogó védelem a szúnyogok ellen kültéren és beltéren egyaránt

A legjobb eredményeket akkor lehet elérni, ha a Biogents csapdákat együttesen használják. A Biogents Csapdarendszer tökéletesen összehangolt csapatmunkája garantálja a legmagasabb szintű sikert kültéri és beltéri használatra.

Kültérre: BG-Mosquitaire + BG-GAT

A rendkívül hatékony BG-Mosquitaire szívócsapda és a passzív BG-GAT- csapda együttes munkája újabb dimenzióval bővíti a tigrisszúnyogok ( ázsiai tigrisszúnyog és sárga lázat okozó szúnyog ) elleni kültéri küzdelmet. A tigrisszúnyogok túlnyomórészt szubtrópusi és trópusi országokban találhatók. Az ázsiai tigrisszúnyog a Földközi-tenger térségében is előfordul.

Míg a BG-Mosquitaire vért szívni vágyó tigrisszúnyogokat céloz meg, addig a BG-GAT a petéiket lerakni akaró tigrisszúnyogokat veszi célkeresztbe. Minden csapdába esett petéző nősténnyel 50-100 db utóddal lesz kevesebb a következő generációban és megelőzhető a betegségek terjesztése vírussal fertőzött szúnyogok által.

Ezzel a két stratégiával csökkenthető a csípések száma valamint a tigrisszúnyogok következő generációja.

Beltérre: BG-Home

Természetesen a szúnyogok nem csak a szabadban találhatók, hanem a házba is bejutnak. Ebben az esetben a BG-Home beltéri csapda segíthet: tigrisszúnyogokat és más kártevõ repülő rovarokat fog el a házban.

BG-Mosquitaire+CO2

Más típusok, beleértve az árvízi vagy hajnalban csípő szúnyogok esetében a BG-Mosquitaire+ CO2 a legjobb megoldás.

A CO2-vel dúsított BG-Mosquitaire a szúnyogok minden faját és más vérszívó rovarokat is el fog.