CO2 , Szén-dioxid palackok 5kg és 20kg-os töltettel

Cégünk szerződött partnere a Linde Gáz Magyarország Zrt.-nek.

Ennek értelmében, mindenki, aki tőlünk vásárol CO2-vel működő szúnyogcsapdát, országszerte kedvezményesen juthat hozzá 5kg vagy 20kg-os CO2 palackokhoz. (Az 5kg-os töltet hamarosan elérhetővé válik)

A szúnyogcsapdát vásárló bérelni tudja egy évre a Linde Gáz Magyarország Zrt.-től 5kg vagy 20kg töltettel CO2 palackot kedvezményesen, illetve a gáz töltetet is kedvezményesen tudja megvásárolni Magyarország valamennyi Linde lerakatában. 

A Linde Gáz Magyarország Zrt. lerakatai ide kattintva találhatóak meg

Palack bérlés és CO2 gáz vásárlás menete:

 - Ide kattintva tájékozódhat arról, hogy hol található az Önhöz legközelebbi Linde lerakata

- CO2 Szúnyogcsapda vásárlásakor Ön kapni fog tőlünk egy árvezető kódot, amelyre hivatkozva a cégünk kedvezményét jogosulttá válik élvezni valamennyi Linde lerakatnál 

- A Linde lerakatnál létrjön Ön és a Linde Gáz között egy évre szóló bérleti szerződés kedvezményes áron, amely idő alatt bármennyiszer cserélheti üres palackját telire bármely Linde lerakaton továbbra is a kedvezményes árainkon

FIGYELEM! A palackot a Lindétől csak bérelni tudja. A töltetet külön kell megvásárolni.

A kedvezményes árainkról előzetesen telefonon vagy e-mailen keresztül tájékozódhat a fenti elérhetőségeinken.

A szén-dioxid termékhez kapcsolódó biztonsági adatlap ide kattintva érhető el

Valamennyi gázpalack esetében előírás, hogy szállítás és tárolás esetén a szelepet védő palacksapkát fel kell helyezni. Tárolás és használat során is biztosítani kell, hogy ne dőljön el a palack!