BG-Mosquitaire ÚJRA RENDELHETŐ!!!

77199 Ft

ÚJRA RENDELHETŐ!

A Tigris szúnyogok elleni védekezést a BG-Mosquitaire csapdával tudod a leghatékonyabban elérni, amely egy kiváló és környezetbarát eszköz az összes szúnyogfaj és más repülõ, vérrel táplálkozó rovar ellen. A tartós műanyag csapdát kültéri használatra tervezték és szerte a világon kipróbálták és tesztelték.
Helyezd a szúnyogcsapdát a szúnyogok pihenőhelyeinek és pete lerakó helyeinek közelébe. Ily módon a szúnyogcsapda elkapja a szúnyogokat, mielőtt azok elérnék a teraszt, és bosszantanának téged.
Más gyártók egyik csapdája sem kínálja az alábbiak együttes kombinációját:
legmagasabb fogási arány - tudományosan bizonyított
specifikus - nem károsítja a hasznos rovarokat, mint például a pillangókat vagy méheket
környezetbarát - nem használ mérgező összetevőket
Szabadalmaztatott technológia:
A szúnyogcsapda ugyanazt a szabadalmaztatott elfogási technológiát alkalmazza, mint az összes Biogents csapda. A BG-Sweetscent,egy mesterséges emberi bőr illataanyag amely ellenálhatatlan a Tigris szúnyogok számára. A szúnyog számára a csapda ugyanúgy néz ki, mint egy ember.

A csapda által lefedett terület körülbelül 1000 m², függően olyan paraméterektől, mint a szúnyogállomány nagysága, pete lerakó helyek, pihenőhelyek, növényzet, éghajlat és környezet stb.

Jó ha tudod!  Magyarországon szerencsére nem annyira terjedtek el a Tigris szúnyogok mint más körülöttünk lévő országokban, mint például Olaszország, Németország, Svájc, Szlovénia. De sajnos egyre több helyen fordulnak elő nálunk is.

A hazánkban leginkább elterjedt szúnyogfajok ellen a leghatékonyabban akkor tudunk szembeszállni, ha a BG-Mosquitaire-t kiegészítjük Szén-dioxiddal. Mivel ezknek a szúnyogoknak a legvonzóbb csalogató anyag az emberi lélegzetből származó Szén-dioxid. Kiegészítőként szükség van egy szabályozható CO2 nyomáscsökkentőre, CO2 csőre és CO2 fúvókára melyeket webshopunkban megvásárolhatsz. Ha ezeket a kiegészítőket megvásároltad és ha szükséged lenne további BG-Mosquitaire szúnyogcsapdára hogy mégnagyobb területen tudj szúnyogmentesíteni, akkor azt megtehed úgy is, hogy maximum 5 db csapdát használhatsz mindössze egyetlen CO2 palackról, ezért nem szükséges mindegyikhez külön a kiegészítőket is megvenned.
 

Csomag tartalma:
1 db BG-Mosquitaire csapda tölcsérrel
1 db kültéri tápegység, II-es típus (8m)
2 db gyűjtő zsák
1 db tölcsér háló
1 db BG-Sweetscent (emberi illatanyag; 2 hónapig hatásos)
 

Technikai adatok:
A csapda mérete: 30cmx37cm
súly: 2.2 kg
Kültéri tápegység:
AC bemenet:100-240 V AC, 50-60 Hz
DC bemenet: 12V DC, 1000mA
vízállóság IP foka: IP 68
 

Elhelyezés:
A csapdát a szabadban kell elhelyezni földre a szúnyogok pihenőhelyeinek közelében pl. árnyékos, széltől védett, magas páratartalmú helyeken, például cserjék, bokrok közelében. Ne tedd a csapdát közvetlenül a teraszra és ki közvetlenül napfényes helyre.
A BG-Mosquitaire esőálló. Ha azonban erős esőzésnek van kitéve, felléphetnek olyan negatív hatások, amelyek csökkenthetik a fogási sebességet, de magát a csapdát nem károsítják. A szúnyogok elkerülik a heves esőt, és inkább védett helyekre húzódnak ezért védett helyzetekben a fogási arány magasabb lehet. A heves esőzés megzavarhatja a csapda levegő áramlását, mivel elzáródhatnak a burkolat nyílásai.
A szúnyogcsapda elhelyezése fontos tényező a magas fogási arány biztosítása érdekében. Ezért a legjobb kipróbálni különböző helyszíneket!
Fokozd a szúnyogok gyérítését a BG-Mosquitiare CO2-vel azáltal, hogy kiküszöbölöd a szaporodási helyeket:
Ürítsd ki vagy teljesen fedd le az esőhordókat; távolítsd el a régi gumiabroncsokat; üres virágtartókat, vödröket és egyéb víztároló edényeket; tartsd tisztán az ereszcsatornákat.