BG-Mosquitaire CO2 - kültéri szúnyogcsapda (CO2 palack NEM TARTOZÉK) ÚJRA RENDELHETŐ!

118990 Ft

ÚJRA RENDELHETŐ!

Fokozd a szúnyogok elleni védekezést a BG-Mosquitaire CO2 csapdával, amely egy kiváló és környezetbarát eszköz az összes szúnyogfaj és más repülõ, vérrel táplálkozó rovar ellen. A tartós műanyag csapdát kültéri használatra tervezték és szerte a világon kipróbálták és tesztelték.
Helyezd a szúnyogcsapdát a szúnyogok pihenőhelyeinek és pete lerakó helyeinek közelébe. Ily módon a szúnyogcsapda elkapja a szúnyogokat, mielőtt azok elérnék a teraszt, és bosszantanának téged.
Más gyártók egyik csapdája sem kínálja az alábbiak együttes kombinációját:
legmagasabb fogási arány - tudományosan bizonyított
specifikus - nem károsítja a hasznos rovarokat, mint például a pillangókat vagy méheket
környezetbarát - nem használ mérgező összetevőket
Szabadalmaztatott technológia:
A szúnyogcsapda ugyanazt a szabadalmaztatott elfogási technológiát alkalmazza, mint az összes Biogents csapda, tiszta szén-dioxid (CO2) hozzáadásával, amely az emberi légzés vonzó kulcsfontosságú eleme és a legfontosabb csali a vérszívó rovarok számára. Ezenkívül a BG-Sweetscent,egy mesterséges emberi bőr illataanyag tovább erősíti a CO2 vonzerejét. A szúnyog számára a csapda ugyanúgy néz ki, mint egy ember.

Elfogási módszer:

A csapda belsejében található egyetlen ventilátor szétoszlatja az illatanyagot és egyidejűleg elkapja a szúnyogokat.

A BG- Sweet illat és a szén-dioxid kombinációja egy igen erőteljes csali minden szúnyog számára.

A fehér környezetben elhelyezett fekete tölcsér vizuális vonzást is jelent a szúnyogok számára.

A közeledő szúnyogokat ezek az ingerek együttesen vonzzák a csapda felé, ahol egy gyűjtő zsákban landolnak és kiszáradnak.

A csapda által lefedett terület körülbelül 1000m², függően olyan paraméterektől, mint a szúnyogállomány nagysága, pete lerakó helyek, pihenőhelyek, növényzet, éghajlat és környezet stb.

"...a széndioxid CO2 felhasználása mint kiegészítő csali első pillantásra problematikusnak tűnhet. A csapdákban felhasznált szén-dioxid mennyisége ugyanakkor rendkívül kicsi az ipari és a gépjárművek kipufogógázainak kibocsátásával összehasonlítva: A csapda naponta körülbelül ugyanannyi szén-dioxidot bocsát ki, mint egy nyugodt ember. Ezen túlmenően a sűrített gázpalackokban a szén-dioxid gáz túlnyomórészt más anyagok szintézisének mellékterméke, tehát nem külön fosszilis tüzelőanyagokból lett előállítva. Ennek megfelelően környezet és éghajlat semleges. A felhasznált szén-dioxid szintén élelmiszer-minőségű: ugyanaz, mint amelyet a szénsavas italok és az éttermekben felszolgált csapolt sör előállításához használnak." Bővebben: https://szunyogfogo.hu/kornyezet-tudatossag


Segítünk neked, hogy a legegyszerűbben és a legjobb áron juthass hozzá a CO2 (Szén-dioxid) palackodhozz! KATT IDE!

Csomag tartalma:
1 db BG-Mosquitaire csapda tölcsérrel
1 db kültéri tápegység, II-es típus (8m)
2 db gyűjtő zsák
1 db tölcsér háló
1 db  BG-Booster CO2 csomag (1 db CO2 cső, 5m+ 1 Biogents CO2 kibocsátó fúvóka+ 1db nyomáscsökkentő szabályozó)
1 db BG-Sweetscent (emberi illatanyag; 2 hónapig hatásos)
A CO2 palackot külön kell beszerezni. 

Technikai adatok:
A csapda mérete: 30cmx37cm
súly: 2.2 kg
Kültéri tápegység:
AC bemenet:100-240 V AC, 50-60 Hz
DC bemenet: 12V DC, 1000mA
vízállóság IP foka: IP 68
 

Elhelyezés:
A csapdát a szabadban kell elhelyezni földre a szúnyogok pihenőhelyeinek közelében pl. árnyékos, széltől védett, magas páratartalmú helyeken, például cserjék, bokrok közelében. Ne tedd a csapdát közvetlenül a teraszra és ki közvetlenül napfényes helyre.
A BG-Mosquitaire esőálló. Ha azonban erős esőzésnek van kitéve, felléphetnek olyan negatív hatások, amelyek csökkenthetik a fogási sebességet, de magát a csapdát nem károsítják. A szúnyogok elkerülik a heves esőt, és inkább védett helyekre húzódnak ezért védett helyzetekben a fogási arány magasabb lehet. A heves esőzés megzavarhatja a csapda levegő áramlását, mivel elzáródhatnak a burkolat nyílásai.
A szúnyogcsapda elhelyezése fontos tényező a magas fogási arány biztosítása érdekében. Ezért a legjobb kipróbálni különböző helyszíneket!
Fokozd a szúnyogok gyérítését a BG-Mosquitiare CO2-vel azáltal, hogy kiküszöbölöd a szaporodási helyeket:
Ürítsd ki vagy teljesen fedd le az esőhordókat; távolítsd el a régi gumiabroncsokat; üres virágtartókat, vödröket és egyéb víztároló edényeket; tartsd tisztán az ereszcsatornákat.